Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
24/7 trainingen volgen op een succesvol online leerplatform

24/7 trainingen volgen op een succesvol online leerplatform

  • 28 juni 2022
  • Auteur: Désirée & Eva

Bij doen’r staat ontwikkelen centraal. Niet voor niets is het één van onze pijlers. Sinds 1 januari 2022 zijn we gestart met het groeiplan. Dit is een adviesplan wat dient als leidraad voor de ontwikkeling van onze (Junio’r) Consultants. Door middel van interne-, externe trainingen, extra’s en de online academie kunnen onze doen’rs hun consultancy vaardigheden ontwikkelen. 

De online academie is een leeromgeving waar doen’rs 24/7 toegang tot hebben. In samenwerking met SkillsTown zorgt onze groeimanager Eva dat deze optimaal is ingericht. Het platform kan dan ook gepersonaliseerd worden voor elke consultant. Het doel is om de ontwikkeling van de medewerker te vergroten, om intern kennis te delen en uiteindelijk om de werkplezier te verhogen. Uit intern onderzoek blijkt namelijk dat doen’rs hun ontwikkeling en de ontwikkelingsmogelijkheden ontzettend belangrijk vinden. 

"De online academie is een leeromgeving waar doen’rs 24/7 toegang tot hebben." 

Daarom werken we al een tijd samen met Skillstown. Groeimanager Eva heeft nauw contact om het platform zo goed mogelijk in te zetten en te zorgen dat onze doen'rs hier optimaal gebruik van kunnen maken. Eva is dan ook benaderd door Achraf van Skillstown om samen met hem een presentatie te geven op het ‘Learnfest’. Super tof en een enorme eer! Op dinsdag 14 juni was het zover; het Learnfest van Skillstown. Achraf en Eva gaven een presentatie over het succesvol implementeren van een online leeromgeving. Achraf’s presentatie liet het theoretisch kader zien en gaf stof tot nadenken. Groeimanager Eva was aanwezig om te laten zien hoe doen’r het doet. 

"Daarom werken we al een tijd samen met Skillstown." 

De vijf tips van doen'r: 

  1. Maak de academie onderdeel van je g’roeiplan
  2. Gebruik de gebruik’r 
  3. Maak de academie aant’rekkelijk 
  4. Neem de academie mee in je int’rne communicatie 
  5. Gewoon doen’r – test wat werkt en wat niet werkt

Vragen of opmerkingen? Sparren over bovenstaand? Benieuwd naar hoe doen’r het doet? Zelf moeite met de implementatie van een online leeromgeving? Vragen over de ontwikkelingsmogelijkheden als Junior Consultant? Kortom, zou je graag een kop koffie doen? Neem dan contact met ons op! Wij en groeimanager Eva staan je graag te woord.

Groei ook belangrijk voor jou? 👍🏻

Wat is jouw verhaal?

#delen

Typemachine
Volg ons