Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
3-jarig jubileum van aanbodmanager Bianca

3-jarig jubileum van aanbodmanager Bianca

  • 16 juli 2022
  • Auteur: Eva

3-jarig jubileum van aanbodmanager Bianca

Afgelopen juli was Bianca drie jaar in dienst bij doen’r. Op kantoor werd zij verrast met taart, Queen en een reischeque van 500 euro. Bianca is eigenlijk al meer dan drie jaar een bevlogen doen’r, want zij kent Levi & Marijn al van lang daarvoor. Zij zat zelfs ooit op opdracht met Levi! Benieuwd naar Bianca’s verhaal?

Bianca vertelt: “3 jaar geleden was mijn eerste doen’r borrel een feit. Officieel was ik nog niet eens in dienst, maar ik mocht al aanschuiven bij de maandelijkse vrijdagmiddagborrel. Ik had nog geen idee wie mijn collega’s waren en deed enthousiast een voorstelrondje. Daarna kwam ik erachter dat de helft niet bij doen’r bleek te werken. Een goede binnenkomer, want Levi heeft daar kostelijk om moeten lachen.

En dit kenmerkt Bianca. Enthousiast en sociaal. Altijd in voor een gezellig praatje. Bianca startte bij doen’r als Consultant. Haar eerste opdracht voor doen’r was als Verandermanager op de financiële administratie bij Woonzorg. “Ik heb in mijn consultancy jaren (+12) zoveel gezien en gedaan. Te veel om op te noemen! Ik heb ontzettend mooie projecten mogen doen, voornamelijk bij de ministeries en in ziekenhuizen. Denk aan OLVG, Erasmus en VUmc. Mijn langste opdracht was bij NVWA (3 jaar) in verschillende rollen. Mijn kortste opdracht was bij Ziggo (2 weken)”. 

"Ik heb in mijn consultancy jaren (+12) zoveel gezien en gedaan. Te veel om op te noemen!"

Na haar opdracht bij Woonzorg maakte Bianca de overstap naar aanbodmanager. “Ik krijg er onwijs veel energie van om mijn opgedane kennis en ervaring als consultant te kunnen overbrengen op de (Junio’r) Consultants. Elke consultant is weer anders. Hierdoor leer ik dat ik iedereen op een andere manier moet benaderen om zo iedereen te bereiken. Ik krijg steeds meer mensenkennis en leer elke dag weer wat nieuws.” 

Zoals eerder gezegd is Bianca altijd in voor gezelligheid. Haar meest memorabele moment bij doen’r is dan ook de doen’r wintersport. “Wat was het weer fijn om dit te kunnen doen met z’n allen. Het is zo onwijs leuk om je collega’s op een andere manier te leren kennen en dan dus ook daadwerkelijk beter te leren kennen. Een unieke ervaring voor de teambuilding.”

Haar meest memorabele moment bij doen’r is dan ook de doen’r wintersport.

Deze teambuilding, daar zet Bianca zich hard voor in. “Als aanbodmanager wil ik een goede band opbouwen en behouden met de consultants, Door mijn altijd positieve instelling zorg ik ervoor dat ze een warm en welkom gevoel hebben. Mijn ervaring en kennis als consultant breng ik over en zo begeleid ik hen met het volgen en nastreven van hun ambities. Ik zorg ervoor dat ze op de juiste opdrachten terecht komen en het naar hun zin hebben en kunnen groeien. En zo draag ik ook bij aan de groei van doen’r!” 

Mooie toekomstplannen dus! Maar eerst even de tickets voor haar reis boeken. Bianca kennende wordt het een top reis met veel lekker eten/drinken en een boel gezelligheid.

Heb jij vragen voor Bianca. Neem dan contact met haar op. Zij drinkt graag een kop koffie met jou! 

Maak een afspraak!

Wat is jouw verhaal?

#delen

Typemachine
Volg ons