Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
3-jarig jubileum van aanbodmanager Nadine

3-jarig jubileum van aanbodmanager Nadine

  • 04 augustus 2022
  • Auteur: Eva

3-jarig jubileum van aanbodmanager Nadine

Ook onze aanbodmanager Nadine is inmiddels drie jaar in dienst bij doen’r. Samen met haar doen’r collega’s at zij een heerlijk stuk Dudok appeltaart en nam zij een reischeque van 500 euro in ontvangst. Nadine startte als Junio’r Consultant, maar werd al snel aanbodmanager. Een rol die op haar lijf is geschreven. 

Nadine is een bevlogen aanbodmanager en heeft een ‘groei-mindset’. Zij wil groeien in haar functie en komende tijd ontdekken wat er nog meer uit te halen valt. Zij krijgt veel energie van alle projecten die ze met de aanbodmanagers momenteel aan het oppakken is. Ze is blij met haar keuze om als aanbodmanager aan de slag te gaan, intern bij doen’r.  “doen’r groeit hard en dat maakt het ook uitdagend”. Ze geeft aan dat ze blij is met de vrijheid die ze krijgt om projecten en zaken zelf op te pakken, uit te zoeken en uiteindelijk uit te voeren. “Hier leer je veel van, maar je gaat soms ook keihard onderuit…”

 “Hier leer je veel van, maar je gaat soms ook keihard onderuit…”

Hoe haar toekomstplannen bij doen’r er precies uit zien, vind Nadine moeilijk te zeggen. Zoals al eerder aangegeven; de rol van aanbodmanager past goed bij haar. Nadine kan goed luisteren en stimuleert haar consultants om zich te blijven ontwikkelen.

De belangrijkste les die Nadine in de afgelopen drie jaar heeft geleerd, gaat over het nemen van initiatief. Nadine heeft als Junior Consultant ondervonden dat je zelf initiatief moet nemen om op te vallen bij de klant of binnen doen’r. Alleen op deze manier kan je naast je dagelijkse werkzaamheden ook mooie projecten meedraaien. Dit geeft Nadine haar Consultants ook mee. “Onderscheid jezelf en je zal zien dat je leukere en complexere werkzaamheden kunt gaan oppakken. Doe je dit niet? Dan zal er weinig veranderen." Daarnaast vertelt ze ook dat het belangrijk is je te verdiepen in je collega’s. Niet alleen je directe collega’s, maar ook de collega’s van andere afdelingen. Zo bouw je diverse kennis op en leren mensen jou kennen (en onthouden ze je). 

“Onderscheid jezelf en je zal zien dat je leukere en complexere werkzaamheden kunt gaan oppakken."

Daarnaast vertelt Nadine dat ze geleerd heeft om niet altijd alles te serieus te nemen. Lol maken met je collega’s maakt de dag 10 keer leuker en is dus belangrijk voor haar. Zowel op werk als na werk want… “mijn meest memorabele momenten waren de momenten in de Skihut.” Ondanks dat dit niet de plek is waar je aanbodmanager Nadine in haar vrije tijd vindt. Zij zit het liefst op het terras bij Van Zanten, Bertmans of de Gele Kanarie. Nadine vertelt dat gedurende haar drie jaar bij doen’r zij vaak – compleet spontaan – in de skihut eindigde. “Elke avond die eindigde in de Skihut is tot nu toe een avond voor in de boeken geweest”. 

Zoals je al leest, heeft Nadine een hoop meegemaakt in de afgelopen drie jaar. Één ding is zeker voor zowel Nadine als voor doen’r: “op naar de 5 jaar.’’ Wij zijn benieuwd naar waar haar reis naar toe gaat! Heb je tips? Laat het Nadine dan vooral even weten. Vind ze leuk! 

Heb jij vragen voor Nadine. Neem dan contact met haar op. Zij drinkt graag een kop koffie met jou! 

Maak een afspraak! ☕️

Wat is jouw verhaal?

#delen

Typemachine
Volg ons