Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
3-jarig jubileum van Consultant Nordin

3-jarig jubileum van Consultant Nordin

  • 27 oktober 2022
  • Auteur: Nordin & Eva

3-JARIG JUBILEUM VAN CONSULTANT NORDIN! 

Het is feest! Consultant Nordin is inmiddels 3 jaar in dienst. Samen met zijn aanbodmanager Bianca en zijn doen’r collega’s at hij een heerlijk stuk Dudok appeltaart en nam hij een reischeque van 500 euro in ontvangst. Nordin werkt al 3 jaar met veel plezier bij doen’r en mist nooit een borrel of een activiteit.  

Nordin heeft bij doen’r diverse opdrachten vervult. Hij begon bij de Gemeente Rotterdam, startte daarna bij het Ministerie van Economische zaken en klimaat, vervolgde zijn avontuur bij Damen Yachting en sinds kort werkt hij voor Rituals. Zijn opdrachten waren voornamelijk op het gebied van inkoop en financiën.  

Door zijn opdrachten heeft Nordin zich ontwikkelt tot een zelfstandige en kundige Consultant. Nordin zelf geeft aan dat hij bij doen’r geleerd heeft om vragen te stellen: “vragen, vragen, vragen!”. Het stellen van open vragen helpt hem niet alleen in het sturen van een gesprek, maar ook bij het achterhalen van motieven en wensen van de gesprekspartner. Met deze houding zorgt Nordin ervoor dat hij interesse toont en dat hij sterke relaties opbouwt. Trainer Niels van de training Consultancy Vaardigheden heeft hem hier ontzettend bij geholpen.

Sterke relaties opbouwen doet Nordin niet alleen op zijn opdracht of tijdens werktijd. Hij is altijd aanwezig als er een feestje of evenement is. Voor hem is de doen’r wintersport de kerst op de taart. We hebben met een leuke groep genoten van de zonovergoten pistes, waarna we tot in de vroege uurtjes van het nachtleven in Sölden konden genieten. De editie van 2023 staat dan ook al met dikke rode stift omcirkeld in mijn agenda!” En zo horen wij het maar al te graag!  

"De editie van 2023 staat dan ook al met dikke rode stift omcirkeld in mijn agenda!” 

Wij zijn ontzettend blij met Nordin. Hij heeft veel ervaring en vindt het leuk om deze ervaring te delen met andere (Junio’r) Consultants. Na zijn diverse opdrachten bij zowel commerciële- als overheidsinstanties ziet hij zichzelf ook wel intern bij doen’r werken. Nordin heeft goed contact met zijn aanbodmanager en samen met haar bespreekt hij zijn toekomst. Één ding is zeker: Nordin staat open voor elke nieuwe uitdaging en weet inmiddels dat hij met zijn aanpakkers mentaliteit er altijd komt. “Dat is de onvervalste Rotterdamse filosofie van doen’r die mij aanspreekt.” 

Wij willen Nordin bedanken voor afgelopen jaren. Hij is een waardevolle doen’r Consultant die ons geholpen heeft met het blij maken van vele opdrachtgevers. Nordin wil zijn cheque gebruiken voor een mooie reis naar Japan die hij al tijden in gedachten heeft. Deze 500 euro komt hem dus goed van pas! 

Heb jij Tips of vragen voor Nordin. Laat het weten. Vinden we leuk!

Gelijk even bellen of mailen?! ✨


 

Wat is jouw verhaal?

#delen

Typemachine
Volg ons