Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
3-jarig jubileum van Consultant Timo!

3-jarig jubileum van Consultant Timo!

  • 19 september 2022
  • Auteur: Timo & Eva

3-jarig jubileum van Consultant Timo 

Eigenlijk is het altijd feest met Timo. Maar afgelopen maand was het ‘extra’ feest. Toen vierden we het 3-jarig jubileum van Consultant Timo. Samen met een hoop doen’r collega’s at hij een vegan muffin en nam hij een reischeque van 500 euro in ontvangst. Timo is een echte wereldreiziger, dus deze cheque viel erg in de smaak.  

Timo is een ontzettend positieve en enthousiaste consultant. Tijdens zijn drie jaar bij doen’r heeft hij veel verschillende opdrachten voltooid. Zijn start was met aanbodmanager Bianca bij Woonzorg. Daarna werkte hij voor de Schiphol Groep, KNAB, a.s.r. en voor Between. Timo is een veelzijdige consultant die elke opdrachtgever omverblaast. 

Timo heeft tijdens zijn opdrachten veel geleerd. Toch is wel één van de belangrijkste lessen voor hem het stellen van vragen. Hij geeft aan dat je nooit bang moet zijn om je mond open te trekken om een vraag te stellen. “Je komt er vaak achter dat jouw collega’s exact dezelfde vraag hebben”. Daarnaast vertelt Timo ook dat het goed is om je stem te laten horen. Zo weten ze wie je bent en dat je actief meedoet.

En actief meedoen, dat doet Timo niet alleen op opdracht. Hij is namelijk ook bij alle doen’r activiteiten. Voor hem is de wintersport 2022 wel de kerst op de taart. Hij noemt het een ‘ontlading’ toen na twee jaar corona de wintersport toch echt doorging! Een reis voor in zijn boekje, want hij heeft ervan genoten.

Timo is net terug van een unieke zeilreis en is per 1 september gestart bij de Gemeente Rotterdam als Projectmedewerker. Voor het eerst kan hij dus op zijn fiets naar werk. Hij heeft veel zin in deze nieuwe uitdaging. Timo vertelt dat hij tijdens zijn drie jaar bij doen’r namelijk wel zoekende geweest is naar ‘vervolgstappen in zijn carrière’. Door zijn diverse opdrachten en het contact met zijn aanbodmanager ontdekte hij elke keer meer over zijn kwaliteiten en wensen. De komende tijd wil hij zich ontwikkelen op het gebied van projectmanagement. In de toekomst ziet Timo zich als leidinggevende.

Wij willen Timo bedanken voor afgelopen jaren. Timo is een waardevolle doen’r consultant die ons geholpen heeft met het blij maken van vele opdrachtgevers. Wij zijn ontzettend benieuwd waar zijn reis heen gaat. Want zoals je al kan lezen, is Timo een echte avonturier! 

Heb jij Tips of vragen voor Timo. Laat het wetenVinden we leuk!

Gelijk even bellen of mailen?! ✨


Wat is jouw verhaal?

#delen

Typemachine
Volg ons