Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
3-jarig jubileum van doen’r Consultant Peter Baanen!

3-jarig jubileum van doen’r Consultant Peter Baanen!

  • 08 april 2022

3-jarig jubileum van doen’r Consultant Peter Baanen! 

Afgelopen februari was onze Peter drie jaar in dienst bij doen’r. Op kantoor werd hij verrast met taart, confetti en een reischeque van 500 euro. Al drie jaar lang is Peter een bevlogen consultant en doen’r in hart en nieren! Benieuwd naar Peter zijn verhaal?

De belangrijkste les die ik in de afgelopen drie jij als consultant bij doen’r geleerd heb is dat een opdracht helemaal is wat je er zelf van maakt. Ik ben ervan overtuigd dat als je vragen blijft stellen en zelf dingen aan blijft pakken, dat elke opdracht meer kan bieden dan je denkt. Op deze manier groei je niet alleen binnen je opdracht, maar ook als consultant.

Al voordat ik mijn eerste dag gewerkt had werd ik door Levi meegevraagd naar 'De Vrienden van Amstel LIVE' om de collega’s vast te leren kennen.

Het meest memorabele moment met de doen’r collega’s is erg moeilijk aan te geven. Er wordt veel georganiseerd voor de collega’s, met en zonder biertje erbij. Waar ik altijd met veel plezier aan terugdenk was mijn start bij doen’r. Al voordat ik mijn eerste dag gewerkt had werd ik door Levi meegevraagd naar 'De Vrienden van Amstel LIVE' om de collega’s vast te leren kennen. Dit was een erg geslaagde avond en kennismaking, en een warm welkom bij doen’r. 

In de toekomst wil ik mij graag verder verdiepen in de AVG en de impact op processen voor gegevensleveringen bij organisaties. Vanuit mijn huidige opdracht bij UHT ben ik betrokken bij het gegevensleveringsproces, waarbij ik veel schakel met betrokken partijen. Dit is erg interessant om te doen en ik zou hier mij hier graag verder in verdiepen. 

Mooie toekomstplannen dus! Maar eerst even de tickets voor zijn reis boeken zodat Peter er even lekker tussenuit kan! Bestemming nog onbekend. 

Benieuwd naar meer verhalen van onze (Junio'r) Consultants? Neem dan contact met ons op! 


Wat is jouw verhaal?

#delen

Typemachine
Volg ons