Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
3-jarig jubileum van merkbewaker Lisa!

3-jarig jubileum van merkbewaker Lisa!

  • 06 september 2022
  • Auteur: Eva

3-jarig jubileum van merkbewak’r Lisa! 

Het is feest! Onze merkbewak'r Lisa is alweer 3 jaar in dienst. Samen met haar doen’r collega’s at zij een heerlijk stuk Dudok appeltaart en nam zij een reischeque van 500 euro in ontvangst. Als merkbewak’r zorgt Lisa ervoor dat álles wat we op de website, in de doen’r app of op sociale media doen, doen’r uitstraalt.

Zoals je misschien begrijpt, hoort Lisa bij het meubilair. 😉 Lisa vertelt over haar meest memorabele moment bij doen’r. Dat is voor haar het diner met de Thuisbasis op kantoor. Het was een lange, drukke en chaotische dag, want er was een fotoshoot georganiseerd. De Thuisbasis groeide enorm en er was een ontzettend strakke planning. Rond vijf uur kwamen er drie chefs van een super restaurant voor ons op kantoor koken. Een ontzettend leuke avond die de Thuisbasis niet zo snel meer vergeet. 

 Lisa was één van de eerste Thuisbasis medewerkers en heeft daarom de groei van doen’r van a tot z meegemaakt Zij vertelt over haar belangrijkste les bij doen’r. “Ik heb geleerd dat je bij doen’r echt jezelf mag en kan zijn!”. Lisa vertelt dat het niet uitmaakt wie je bent of waar je vandaan komt. “Als je maar laat zien dat je iets echt wilt, dan is alles mogelijk!”. Wij zijn hier ontzettend trots op. Het is mooi om te horen dat Lisa dit zo ervaart. Lisa voegt er nog aan toe dat zij dankbaar is voor de kans die ze van doen’r gekregen heeft.

"Ik heb geleerd dat je bij doen’r echt jezelf mag en kan zijn!"

Lisa heeft het naar haar zin bij doen’r en kan niet wachten wat het aankomende jaar gaat brengen. Ze vertelt dat ze als merkbewaker bij doen’r altijd zal blijven strijden om het merk te bewaken. Lisa wil in de komende jaren blijven groeien, zowel professioneel als persoonlijk. “Ik wil van grote toegevoegde waarde zijn voor doen’r.”

Wij willen Lisa bedanken voor afgelopen jaren. doen’r was niet hetzelfde zonder haar. De skyline, verfspetters en confetti zijn er vanwege onze Lisa. Wij zijn ontzettend benieuwd waar Lisa’s reis heen gaat. Stockholm, Kopenhagen of wellicht toch Londen of Barcelona? Heb jij tips? Laat het dan aan haar weten. Vind ze leuk! 


Heb jij vragen voor Lisa. Neem dan contact met haar op. Zij drinkt graag een kop koffie met jou! 

Stuur Lisa een mail! 📩

Wat is jouw verhaal?

#delen

Typemachine
Volg ons