Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Bij padel moet je op alles voorbereid zijn en kan het niet gek genoeg – doen’r consultant Jordy vertelt.

Bij padel moet je op alles voorbereid zijn en kan het niet gek genoeg – doen’r consultant Jordy vertelt.

  • 04 mei 2022
  • Auteur: Jordy & Eva

doen’r vindt het belangrijk dat je dingen doet waar je energie van krijgt. In het geval van onze consultant Jordy is dat padel. Hij begon één jaar geleden met af en toe een baan te huren en raakte al snel verslaafd aan het spel. “Het is een mega dynamische sport en daarom vaak ook spectaculair om te bekijken. Bij padel moet je op alles voorbereid zijn en kan het niet gek genoeg.”

Jordy regelde namelijk via doen’r ontzettend mooie shirts

Samen met vier vrienden speelt hij dit jaar voor het eerst competitie bij ‘de Gouwe Smash’ in Waddinxveen. Op de foto van links naar rechts: Raun, Wesley, Jordy, Sam en Frank. Hun doel? Het World Padel Tour-toernooi. 

Naast hard trainen ziet het team er ook nog professioneel uit en maken ze indruk op de tegenstander. Jordy regelde namelijk via doen’r ontzettend mooie shirts.“Wij spelen al een aantal weken in deze gave shirts en krijgen vaak complimenten van de tegenstanders over de outfit.”

“Wij spelen al een aantal weken in deze gave shirts en krijgen vaak complimenten van de tegenstanders over de outfit.”

Momenteel staan de mannen op de 2e plaats in de competitie en ondanks dat ze het niet meer in eigen hand hebben, hopen ze op een goed eindresultaat. Ze hebben zich ook opgegeven voor de zomercompetitie en diverse toernooien, dus ze zijn nog lang niet uitgespeeld!

Daarnaast organiseert Jordy vrijdag 13 mei ook een intern doen’r padeltoernooi bij Padelclub Feijenoord. We hebben er zin in! Jordy, top geregeld!

Meer weten? Bel ons gerust.

Bellen is veel snell'r


Wat is jouw verhaal?

#delen

Typemachine
Volg ons