Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
doen'r & MDT op Zuid ✨

doen'r & MDT op Zuid ✨

  • 13 juni 2022
  • Auteur: Dominique & Eva

Een interactieve en leuke middag met de kandidaten van project MDT op Zuid. ✨

Afgelopen donderdag heeft doen’r een middagactiviteit georganiseerd voor het project MDT op Zuid, een project van stichting Werkshop. Het project helpt deelnemers om de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. Dit doen ze door gebruik te maken van trainingen en begeleiding en het organiseren van diverse activiteiten, zoals het bezoeken van bedrijven. 

Nadat doen’r een aantal maanden geleden poffertjes is gaan eten met het project MDT, zijn we door hen benaderd met de vraag of wij de deelnemers ‘een kijkje in onze keuken’ wilden geven. Een groep jongeren kwam langs om te zien hoe het bedrijfsleven eruit kan zien en welke werkzaamheden doen’r verricht.

Aannemer Dominique en vraagmanager Maurits organiseerden een interactieve middag van ongeveer twee uur, waarbij ze de volgende onderwerpen uitlichtten:
🔸Hoe solliciteer je voor een baan?
🔸Hoe werkt een sollicitatie proces?
🔸Hoe bereid je het beste voor?
🔸Wat kun je allemaal in een cv zetten?
🔸Hoe ziet een dag op kantoor eruit?
🔸Welke mogelijkheden zijn er in de arbeidsmarkt?

De deelnemers waren positief, hebben zich ingezet en stelden veel vragen. doen’r is blij dat wij als bedrijf hebben kunnen bijdragen aan het project MDT op Zuid.

Wil jij weten hoe jij, net als doen’r, stichting Werkshop via een project als MDT op Zuid kan helpen? Kijk dan op de website van MDT op Zuid. 

Wat is jouw verhaal?

#delen

Typemachine
Volg ons