Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Goed doen’r: dit is waarom wij goede doelen supporten

Goed doen’r: dit is waarom wij goede doelen supporten

  • 31 maart 2022
  • Auteur: Marijn, Lisa & Melissa

Goed doen’r: dit is waarom wij goede doelen supporten

Doe je mee? Bij doen’r vallen we op door onze mentaliteit. We helpen waar we kunnen en willen iedereen een kans bieden. Niet alleen de aanpakkers binnen doen’r, maar óók daarbuiten. Daarom zijn we in maart gestart met onze ‘1 like = 1 euro’ actie op social media, waarbij we voor élke nieuwe like en volger een euro aan het goede doel doneren. We willen deze actie verlengen t/m 14 april. Wat de actie inhoudt en hoe jij mee kunt doen? Lees snel verder!      

Je hebt het al vaker gehoord; doen is wat we doen! En dat willen we nu samen met jou doen. Daarom doneren we voor elke nieuwe like of volger op onze Instagram en LinkedIn 1 euro aan een goed doel. 

Waarom goed doen’r?

Omdat wij het belangrijk vinden om andere mensen te helpen en iedereen in de wereld een kans te bieden. Doen’rs zijn aanpakkers die zien en doen wat nodig is, op basis van onze doen’r-mentaliteit. Zo steunden wij dit jaar een kennis die een actie op touw zette voor Oekraïne en deden we vrijwilligerswerk voor o.a. Stichting Present. Omdat we nooit genoeg kunnen geven, supporten we met deze social media actie weer een ander mooi doel.

Voor élke nieuwe like en volger doneren we een euro aan het goede doel.

Wat we ook doen: we doen dit samen

Om erachter te komen welk doel we met deze actie gaan supporten, zijn we bij doen’r intern een onderzoek gestart. We laten onze collega’s namelijk graag actief meedenken over welke goede doelen zij willen steunen. Want wij werken niet met nummers, maar met mensen. En zien we een kans? Dan pakken we ’m. Voor onze klant, onze collega’s, voor onszelf én voor anderen. Wat we ook doen: we doen dit samen.

Goed doen’r is een maatschappelijke taak

Zo vindt ook onze directeur Marijn. Hij vertelt: “Wij krijgen veel, maar we willen ook veel teruggeven. Als doen’r willen we bijdragen aan alles en iedereen. Onze opdrachtgevers helpen we natuurlijk op zakelijk gebied, maar daarnaast willen we ook non-profit organisaties supporten. Of we dat nou doen door vierkante meters bos aan te schaffen, een medewerker bij zijn/haar sportclub te steunen, vrijwilligerswerk te doen of te doneren aan iemand die een actie op touw zet, wij vinden het gewoon heel erg fijn om anderen te helpen. Ik zie dat ook als maatschappelijke taak voor ons als bedrijf. Voor de ‘1 like = 1 euro’ actie op social media onderzoeken we of doen’rs zelf een passie hebben voor een goed doel, zodat we die doelen kunnen steunen. Ik zeg altijd: geef zonder iets terug te verwachten.”

Marijn: “Geef zonder iets terug te verwachten.

Successen moet je delen

Onze consultants vinden het ook belangrijk om goed te doen. Lisa vertelt: “Ik vind het super belangrijk dat mijn werkgever iets aan goede doelen geeft. Als bedrijf maak je deel uit van de maatschappij. doen’r doet het hartstikke goed op dit moment. Daar profiteren wij als doen’rs van, maar je hebt ook een verantwoordelijkheid om dat succes met andere mensen te delen, vind ik. Het is zo belangrijk om als maatschappij dingen samen op te pakken. Daarbij kan ik me voorstellen dat starters zelf niet het budget hebben om elke maand een goed doel te steunen, dus hoe tof is het als je werkgever dat doet en je ook nog mag meebeslissen over welk doel er wordt gesteund! Welke doel ik wil supporten? Een doel dat zich inzet voor ziektes en armoede.”

Lisa Bloks: “Hoe tof is het als je werkgever goede doelen support en je ook nog mag meebeslissen over welk doel?!”

Doe je mee?

Ben jij ook een (goed) doen’r? Doe dan mee met onze ‘1 like = 1 euro’ actie door onze social kanalen te volgen of liken! En laat daar vooral ook even weten welk goede doel jij graag steunt. Let op: de actie loopt t/m 14 april.

Ben jij ook een goed doen’r?

Volg ons op:

LinkedIn Instagram
Wat is jouw verhaal?

#delen

Typemachine
Volg ons