Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Groei update: het blok 'ontwikkelen'.

Groei update: het blok 'ontwikkelen'.

  • 26 april 2022
  • Auteur: Eva

Groei update: het blok 'ontwikkelen'.

Zo start ik altijd een bericht, WhatsApp of mail naar de (Junio’r) Consultants. Dus ook dit bericht waarin ik jullie mee wil nemen in de afgelopen vier maanden. Afgelopen januari gingen we van start met het groeiplan. Door middel van de doen'r academie (online), interne- en externe trainingen en extra’s bieden we onze (Junio'r) Consultants de mogelijkheid om aan de slag met zowel zijn/haar professionele en persoonlijke ontwikkeling. Met de komst van het groeiplan, groeide het trainingsaanbod van 3 naar 20+ trainingen (exclusief alle extra's).

Gedurende het jaar zijn er drie thema’s: ontwikkelen, ondernemen en onderscheiden. Per 1 mei ronden we het blok ‘ontwikkelen’ af en starten we met het nieuwe blok ‘ondernemen’.

Het blok ‘ontwikkelen’ was een groot succes. De Excelformules van André’s Excel Expert 1 & 2 training waren uitdagend, het 30sec spel van Sammy met Order-2-Cash termen was vernieuwend en de Kahoot van Bianca’s Purchase-2-Pay training maakte elke consultant ontzettend competitief.

"De Excelformules van André’s Excel Expert 1 & 2 training waren uitdagend, het 30sec spel van Sammy met Order-2-Cash termen was vernieuwend en de Kahoot van Bianca’s Purchase-2-Pay training maakte elke consultant ontzettend competitief."

Ook onze nieuwe externe training Introductie PowerBI was een succes. Nicky maakte de consultants enthousiast en het smaakte zeker naar meer. Daarnaast was er veel animo voor de training Lean Six Sigma van Stefan en hebben 8 consultants hun Yellow belt behaald. Aankomende woensdag (4mei) gaan 8 andere consultants op voor het examen. 

Tijdens dit blok was ook het bekende ‘stresscollege’ van Ella Meijer druk bezocht. Veel consultants vinden het fijn om handvatten te krijgen om stress op tijd te herkennen en er mee om te gaan. Consultants hebben een druk leven en lopen vaak tegen dezelfde dingen aan op hun opdracht. Om hier met elkaar over te sparren is er een ‘inspiratieavond’. Tijdens deze avond wisselen consultants ervaringen uit en bespreken ze uitdagingen binnen ieders opdrachten. 

We sluiten het blok af met de ‘praatjesmak’r’ sessie. Deze staat vanavond op de planning. Niemand minder dan Wouter van den Berg komt een inspirerend verhaal vertellen. Hij daagt onze doen’rs uit om na te denken over hun talenten en legt de invloed van het brein hierop uit. Praatjesmak’r wordt georganiseerd in het nieuw geopende meeting center Tuesday. Een locatie waar je an sich al geïnspireerd raakt. Hier kijk je namelijk uit over heel Rotterdam. Vanzelfsprekend sluiten we de avond af met gezellige borr’l.

"Een locatie waar je an sich al geïnspireerd raakt."

Aankomende maandag (2 mei) gaan we van start met het blok ‘ondernemen’. Een ontzettend tof blok waarbij het draait om inzicht. Door middel van de trainingen helpen we onze consultants om kansen te zien en op de juiste manier te ontplooien. Het nieuwe blok belooft weer een succes te worden. Houd onze socials in de gaten voor updates, nieuws en foto’s. 

Benieuwd naar het groeiplan? Of naar de ontwikkeling- en trainingsmogelijkheden? Neem dan contact met groeimanager Eva op! 

Eva nu bellen!

Wat is jouw verhaal?

#delen

Typemachine
Volg ons