Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Junio'r Consultant Annemiek is 1 jaar in dienst!

Junio'r Consultant Annemiek is 1 jaar in dienst!

  • 06 mei 2022
  • Auteur: Annemiek & Eva

Junio’r Consultant Annemiek is 1 jaar in dienst

1 mei was ze precies één jaar in dienst bij doen’r. Ze is 26 jaar, woont in Rotterdam en bij ongemakkelijke vragen schiet ze in de slappe lach. Ze is nogal besluiteloos naar eigen zeggen, maar voor ons is Annemiek een sterke kracht waar we ontzettend blij mee zijn. Annemiek heeft zojuist haar opdracht bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) afgerond in de rol van Medewerker Administratie Inkoopcontrole. We vroegen Annemiek de volgende drie vragen: 

Wat is de belangrijkste les die je hebt geleerd in het afgelopen jaar? 

“Dat de doen’r mentaliteit niet overal de standaard is. Dat vergeet je af en toe als je omringt bent door doen’rs. Het is niet overal vanzelfsprekend dat verandering als iets leuks gezien wordt of dat er doorgepakt wordt op projecten. Ook in het contact met collega’s merk je het verschil. Het is echt bijzonder met hoeveel enthousiasme binnen doen’r activiteiten georganiseerd worden.

"Het is echt bijzonder met hoeveel enthousiasme binnen doen’r activiteiten georganiseerd worden."

Wat is het meest memorabele moment met jouw doen’r collega’s?

“Het meest memorabele moment is absoluut de wintersport! Fantastisch om met zo’n grote groep naar Oostenrijk te gaan. Ik heb ontzettend veel leuke (nieuwe) collega’s leren kennen die ik door corona nog niet eerder had ontmoet. Samen de piste af en samen de apres-ski in schept een goede band met collega’s! Ik zou het iedereen aanraden om mee te gaan! 😊”

Wat zijn jouw toekomstplannen als (Junio’r) Consultant bij doen’r?

“In de toekomst wil ik graag nog veel organisaties zien als consultant. Door op verschillende plekken te werken, wil ik verder ontdekken wat er het beste bij mij past en waar ik het meeste energie van krijg. Daarnaast wil ik ook graag meer leren over projectmanagement en die richting op doorgroeien.”

Vragen voor Annemiek? Neem dan contact met ons op. Ze drinkt graag een koffietje met je!  

Koffie met Annemiek?

Wat is jouw verhaal?

#delen

Typemachine
Volg ons