Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Training Persoonlijke effectiviteit – Dialogue

Training Persoonlijke effectiviteit – Dialogue

  • 02 juni 2022
  • Auteur: Eva

Training Persoonlijke effectiviteit – Dialogue 

Vanavond was de tweede en laatste sessie van de externe training Persoonlijke effectiviteit, welke onderdeel is van het blok ‘ondernemen’. De training biedt een combinatie van zelfinzicht, kennis en praktische tools om de persoonlijke effectiviteit te vergroten. Heel waardevol in het drukke leven van onze (Junio'r) Consultants!

Persoonlijke effectiviteit heeft alles te maken met jouw gedrag in relatie tot jouw omgeving. Hoe reageer je op bepaalde situaties en gedrag van anderen? Hoe kun je invloed uitoefenen in het contact met de ander? Hoe zorg je ervoor dat je jouw doelen bereikt en tegelijkertijd in goed contact staat met jouw collega’s en klanten?  

De training is gegeven door Ellen van Gestel. Zij werkt voor Dialogue, een adviesbureau gespecialiseerd in professionele vaardigheden (softskills), mediation en coaching. Het stimuleren van dialoog staat hierin centraal. 

 Ellen: “Fantastisch om te zien hoe open en nieuwsgierig iedereen aan zijn persoonlijk ontwikkeling werkt en hoe van en met elkaar wordt geleerd. Ik word blij van deze doen’rs!” 

Daarnaast werkten de (Junio’r) Consultants ook aan een persoonlijk actieplan, zodat ze hetgeen dat ze uit deze training halen, blijven toepassen in de dagelijkse praktijk. Hoe word je bewust van jouw kwaliteiten en leer je deze effectiever en gezonder in te zetten? Top gedaan doen’rs! Hopelijk blijven jullie de training in de praktijk toepassen en draagt het bij aan jullie geluk op professioneel én persoonlijk vlak. ✨

Ben jij benieuwd naar het groeiplan? Ben jij op zoek naar een baan waar je kunt door blijven leren? Solliciteer dan bij doen'r en start direct als Junio'r Consultant!

Solliciteer direct!

Eerst even kletsen? Of gelijk kennismaken? Dat kan allebei! 😄 Leuk. Neem dan contact met ons op! ☎️

Eerst even kletsen?

Wat is jouw verhaal?

#delen

Typemachine
Volg ons