Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Waarom jouw aanbodmanager bij doen’r onmisbaar is

Waarom jouw aanbodmanager bij doen’r onmisbaar is

  • 01 juli 2022
  • Auteur: André & Eva

Waarom jouw aanbodmanager bij doen’r onmisbaar is

Heb je bij doen’r gesolliciteerd? Of ben je al aangenomen en ga je binnenkort als (Junio'r) Consultant bij ons aan de slag? Dan is het fijn om te weten dat je bij ons niet meteen in het diepe wordt gegooid. Elke doen’r wordt namelijk vanaf dag 1 gekoppeld aan één van onze vier aanbodmanagers: Nadine, Bianca, Désirée of André. Wat een aanbodmanager precies doet en waarom hij/zij onmisbaar is in een succesvolle start van jouw carrière? André legt het uit!  

André, vertel eerst eens wie jij bent…

“Ik ben alweer meer dan twee jaar een trotse doen’r met een oranje-blauw hart. Tot een half jaar geleden werkte ik als Consultant onder aanbodmanager Bianca en heb ik zelf ervaren hoe fijn het is om een goede aanbodmanager te hebben. Ik kon bijvoorbeeld altijd bij Bianca terecht en ze heeft mij goed geholpen bij het vinden van een passende opdracht. Haar werk sprak mij zo aan, dat ik sinds januari zelf als aanbodmanager werk en nu druk bezig ben om mijn eigen topteam te smeden.”

Leuk! En wat doe je precies als aanbodmanager?

“Als aanbodmanager zorg ik ervoor dat onze (Junio'r) Consultants zich thuis voelen bij doen’r. Ik bied al mijn kennis en hulp aan om Consultants zo goed mogelijk te begeleiden in hun carrière en zodat zij op de juiste opdracht(en) terecht komen. Dit zijn vaak starters die op zoek zijn naar een uitdagende plek. En zijn ze aan het werk? Dan geef ik complimenten en opbouwende feedback, help ik met vraagstukken of voer ik een pittig gesprek als dat nodig is. Daarnaast zorg ik voor een goede binding tussen doen’r en de Consultants, waardoor zij ook betrokken blijven bij doen’r zelf. Want we werken hard op de opdracht, maar ontspannen hard wanneer dit mogelijk is. We gaan bijvoorbeeld regelmatig samen borrelen, sporten of apres-skiën.” 

"Jouw aanbodmanager helpt je met je loopbaan, biedt een luisterend oor en stimuleert en motiveert jou elke werkdag weer!"

 Wat hebben (Junio'r) Consultants aan een aanbodmanager?

“Heel veel! Ik som een aantal dingen voor je op:

👉 Jouw aanbodmanager helpt jou met je loopbaan

Jouw aanbodmanager kent jou door en door. Die kennis gebruik hij/zij om jou de juiste opdracht te geven, je te helpen om passende trainingen te kiezen, je de juiste stappen te laten zetten op je opdracht en samen jouw carrière uit te stippelen. Dit doen jullie door samen doelen op te stellen en veel met elkaar te sparren over die doelen. Het systeem dat we gebruiken om dit allemaal te monitoren is Learned, dat werkt heel fijn!

👉 Jouw aanbodmanager biedt een luisterend oor

Jouw aanbodmanager is degene aan wie je leuke verhalen kunt vertellen, maar ook met moeilijke of vervelende dingen kun je bij hem/haar terecht. Want jouw aanbodmanager staat altijd voor je klaar. Als je bijvoorbeeld een toffe vakantie hebt geboekt of een mooie stap heeft gemaakt binnen je opdracht, kan je hem/haar meteen bellen. Maar ook als je in een moeilijk privésituatie zit of vastloopt op je opdracht, zijn we er voor je.

👉 Jouw aanbodmanager stimuleert en motiveert je

Jouw aanbodmanager vraagt regelmatig of je nog ideeën hebt voor trainingen, activiteiten en andere zaken die beter kunnen binnen doen’r. (Junio'r) Consultants krijgen bij ons veel ruimte voor creativiteit, vernieuwing en verandering. Vind je het leuk om een padeltoernooi te organiseren? Wil je samen met andere Consultants doen’r duurzamer maken? Of wil je intern een Prince2 Training geven? Alles kan! Geef het aan bij je aanbodmanager en hij/zij helpt je erbij."

Of je nou iets leuks of vervelends hebt meegemaakt, je kunt met jouw verhaal altijd bij je aanbodmanager terecht.”

Zijn er ook momenten waarop je jouw aanbodmanager liever ontwijkt? 😜

“Die zijn er zeker, haha ;-) Ik zal je vertellen wanneer…

 👉 Als jouw aanbodmanager je achter de broek zit

Als het einde van de maand is aangebroken, moet je al je uren invullen in Yoobi. Doe je dit niet op tijd, zal je aanbodmanager net zo lang reminders sturen totdat je dit wel hebt gedaan. Uren die Consultants werken bij hun opdrachtgever moeten namelijk elke maand goed geregistreerd worden, omdat aan de hand daarvan facturen voor de opdrachtgever worden opgesteld en betaald. 

👉 Als jouw aanbodmanager wil dat je overal bij bent

De ene keer is het een yogatraining, de andere keer een diner en dan weer een weekend wintersporten. Je aanbodmanager ziet jou natuurlijk het liefst bij elke activiteit en laat dat ook weten, want hoe gezellig is het om onder het genot van een drankje of activiteit je collega’s beter te leren kennen?!

👉 Als jouw aanbodmanager weer een call in je agenda zet

Hij/zij wil constant weten hoe het met je gaat, hoe het met je opdracht gaat en wat er beter kan. Er is dus vaak een gesprek! Máár dat heeft een goede reden, want alleen op die manier kan hij/zij het meeste voor je betekenen."

Mede dankzij jouw aanbodmanager voel je je vanaf dag 1 thuis bij doen’r.”

Waarom is doen’r de leukste detacheerder om voor te werken?

“Wij bieden starters de kans die ze verdienen, en klanten de aanpakkersmentaliteit die ze nodig hebben. Dit noemen we ‘Detacheren zoals het hoort’: vanuit een persoonlijke aanpak, gezellige thuisbasis en focus op groei. Daarnaast brengen wij vertrouwen, groei en plezier in de wereld van detachering. Dit doen we door ons continu te ontwikkelen, te onderscheiden en door te ondernemen. Dit maakt ons de leukste detacheerder van Nederland.”

Kom jij als (Junio'r) Consultant bij doen’r werken?

Solliciteer direct!

Of neem eerst contact met ons op! Vinden we leuk.👍🏻

Wat is jouw verhaal?

#delen

Typemachine
Volg ons