Hi, dit doen wij

Jij vraagt

Wij bieden

Wij doen

Aan detacheren van slimme aanpakkers. Jonge mensen met een WO- of HBO-opleiding en 0-5 jaar werkervaring. Ze zien en doen wat nodig is. Doen'rs zijn een verfrissende bijdrage in teams, op projecten en bij opdrachten. Ze helpen graag en het liefst beginnen ze bij de basis. Daarmee werken ze aan hun eigen groei en ontwikkeling. Onze klanten weten dat we snel schakelen en dat ze op ons kunnen rekenen. Doen'rs verrassen de opdrachtgevers met meer resultaat.  

Wij vragen het vertrouwen van de klant in onze doen’rs. Via goed en persoonlijk contact zorgen wij dat de juiste doen’r aangesteld wordt voor de klus zodat zij  samen het resultaat kunnen behalen. Onze mensen zijn bekend met diverse systemen of hebben deze snel onder de knie. Door hun frisse blik, recent afgeronde studie en overige ervaring komen ze ook nog eens met creatieve oplossingen.

De meer ervaren consultants begeleiden junioren op de opdracht en met trainingen binnen de doen’r academie. Hierdoor kunnen we opdrachten op verschillende niveaus invullen, pakken we snel door en zijn we in staat om snel te schakelen. Onze klanten vragen ons hulp als er ondersteuning nodig is, advies gewenst is of als er projecten moeten worden uitgevoerd.

Scroll naar top