Hi, dit doen wij

Jij vraagt

Wij bieden

Wij doen

aan detacheren van slimme aanpakkers. Jonge mensen met een WO- of HBO-opleiding en 0-5 jaar werkervaring. Ze zien én doen wat nodig is. Doen'rs zijn een verfrissende bijdrage in teams, projecten en opdrachten. Ze helpen graag en krijgen de kans om aan de basis te beginnen. Daarmee werken ze ook aan hun eigen groei en ontwikkeling. Onze klanten weten dat we snel schakelen en dat ze op ons kunnen rekenen. Doen'rs verrassen onze opdrachtgevers met meer resultaat.  

Wij vragen het vertrouwen van de klant in onze doen’rs. Via goed persoonlijk contact zorgen wij dat de juiste medewerker komt voor de klus en dat samen het resultaat gehaald wordt. Onze mensen zijn bekend met diverse systemen of leren snel. Door hun frisse blik en ervaring komen ze ook nog eens met creatieve oplossingen.

De meer ervaren consultants begeleiden junioren op de opdracht en met trainingen binnen de doen’r academie. Hierdoor kunnen we opdrachten op verschillende niveaus invullen, we pakken door en schakelen snel. Onze klanten vragen ons te helpen als ondersteuning, voor consultancy en binnen projecten. 

Scroll naar top