Hi, wij zijn doen'r

Ons CV

1 december, 2017

Start

1 december, 2017

1 februari, 2018

Eerste doen’r

1 februari, 2018

1 Maart, 2019

doen’r Noord

1 Maart, 2019

1 november, 2019

Verhuisd

1 november, 2019

Het Begin

Terugkijkend op de afgelopen 20 jaar hebben wij ontdekt wat het leukste was aan deze tijd. Een onderneming waarin onze idealen werkelijkheid konden worden. Het verbinden van leuke mensen met leuke klanten. Een eerlijk verhaal met een Rotterdams tintje. Met deze missie zijn wij uiteindelijk in december 2017 doen’r gestart. 

Samen hebben wij al meer dan 20 jaar ervaring in de (financiële) detacheringsbranche. Van grote implementatieprojecten tot het centraliseren van een administratie. Zowel in de rol van consultant, accountmanager, directeur en zzp’er. Hierdoor begrijpen we de veelzijdige facetten van de markt. We hebben de inhoud er zelf van ondervonden en zijn daardoor in staat de juiste mensen met elkaar te verbinden.

Levi Reuhman

Aanbod directeur

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetut elit tellus, luctus nec ullam corper mattis, pulvinar.

Doreth Zanen

Vraag & Aanbod Manager

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetut elit tellus, luctus nec ullam corper mattis, pulvinar.

Marijn Braakman

Vraag directeur

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetut elit tellus, luctus nec ullam corper mattis, pulvinar.

Lisa Groenewold

Marketing & Communicatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetut elit tellus, luctus nec ullam corper mattis, pulvinar.

Op de koffie bij...

André Bos

 

Gisteren sprak Eva, onze vraagmanager hem. André werkt sinds mei 2020 bij doen’r en is hij momenteel bezig met een project voor een woningcorporatie. Als medewerker Vastgoed Administratie brengt hij naar eigen zeggen “structuur aan in de chaos”. Het interessante aan zijn opdracht vindt hij het analyseren van de data. Ondanks dat zijn studie gedragswetenschappen een totaal andere richting op gaat, heeft doen’r hem doen beseffen dat zijn interesses ook ergens anders liggen.

 

Daarnaast vindt het André fijn dat er veel verantwoordelijkheid bij zijn opdracht komt kijken, zo kan hij de opdrachtgever echt ondersteunen. Samen met twee andere doen’rs (Tom van de Avoort en Karst de Waard) is hij gestart op dit project. Met zijn drieën kunnen ze zaken ontrafelen, sparren en brainstormen over nieuwe ideeën. In overleg met de opdrachtgever hebben ze op deze manier al veel bereikt. Ook vindt hij het leuk dat hij en de andere doen’rs meer taken kunnen oppakken dan aanvankelijk in de functieomschrijving beschreven stond. Zo is hij met Tom en Karst bezig met meer gedetailleerde analyses en presenteren ze nieuwe plannen en initiatieven. Mede door zijn studie gedragswetenschappen is hij erg benieuwd hoe de opdrachtgever en zijn collega’s bij de woningcorporatie hierop gaan reageren. André heeft hier een positief gevoel over en heeft goede hoop dat de opdracht verlengd gaat worden.

 

“Met zijn drieën kunnen ze zaken ontrafelen, sparren en brainstormen over nieuwe ideeën.”

 

Het leuke aan doen’r vindt André de jeugdigheid van het bedrijf. Het bedrijf is in de korte tijd dat hij werkzaam is al ontzettend gegroeid. De dynamische sfeer van een startup spreekt hem aan en hij is nog steeds ontzettend blij met zijn keuze voor doen’r. Hij is daarnaast erg te spreken over de zekerheid die het bedrijf hem biedt. In de eerste maand als doen’r had hij nog geen opdracht. In die periode kon hij trainingen volgen via de online doen’r academie en heeft hij een Prince2 opleiding gedaan en behaald. Ook de backoffice heeft hij geholpen met het ontwikkelen van een dashboard voor TimeChimp (een online urenregistratie software).

 

André weet nog niet precies waar hij zichzelf over een paar jaar ziet. Hij ziet het wel zitten om van meerdere projecten onderdeel uit te mogen maken, waarbij hij structuur aan kan brengen en leiding mag geven. Dat hij mogelijk over een paar jaar meer intern werkzaam is, sluit André niet uit.

Hij vindt doen’r een mooi bedrijf en ziet er naar uit om zijn steentje bij te dragen in de ontwikkeling en groei van doen’r.

 

Bedankt André voor het gezellige en open gesprek!

Sabrina Foe A Man

 

Vanochtend heb ik (Eva) een koffietje gedronken met Sabrina. Sabrina werkt al meer dan twee jaar bij doen’r en is onmisbaar binnen het bedrijf. Tijdens haar eerste project was ze werkzaam bij een gemeente en momenteel bij een luchthavenbeheerder als Project buyer. Als ik ons gesprek moet samenvatten komt het neer op: structuur. Sabrina houdt van structuur en werkt graag in een omgeving waar deze verbetert kan worden of waar ze anderen kan helpen door middel van haar gestructureerde werkwijze. 

 

Sabrina is van origine Surinaams en heeft in Nederland gestudeerd. Ze besloot na haar studie in Nederland te blijven en vond haar plek bij doen’r. Uit ons gesprek blijkt dat Sabrina een mensen-mens is. Het contact met mensen vindt ze dan ook belangrijk en geeft haar voldoening. 

 

Blijvend in Nederland had Sabrina een aantal doelen. Hoog op haar lijstje stond het verkennen en leren kennen van de Nederlandse arbeidsmarkt en cultuur. Daarnaast wilde ze graag een netwerk opbouwen. Met haar keuze om bij doen’r aan de slag te gaan is ze dan ook zeer tevreden. In de afgelopen twee jaar heeft ze hier veel kennis opgedaan. Ze heeft geleerd dat door hard te werken en te laten zien dat je gemotiveerd bent, collega’s je vanzelf beginnen te vertrouwen. “Want, vertrouwen win je door hard te werken”. In de afgelopen jaren heeft ze te maken gehad met veel verschillende mensen en werd ze op persoonlijk gebied uitgedaagd; “Ik heb geleerd om me aan een organisatie aan te passen, maar tegelijkertijd mezelf te blijven”. 

 

“Want, vertrouwen win je door hard te werken.”

 

Ook heeft ze geleerd om met weerstand om te gaan. Door veel vragen te stellen, opdrachten uit jezelf op te pakken en door anderen te helpen. Uiteindelijk ga je dan deel uit maken van een hecht team en voel je de betrokkenheid. Daarnaast heeft de, door doen’r aangeboden, consultancy training haar ook ontzettend geholpen. Het kunnen volgen van (online) trainingen vindt Sabrina erg belangrijk. Zij is namelijk niet iemand die stil staat en wilt zich dolgraag blijven ontwikkelen. 

 

Sabrina kijkt terug op twee leerzame jaren. Voor haar opdrachtgever heeft ze veel kunnen betekenen, door meer te doen dan wat er van haar verwacht werd. Daarnaast weet ze naar eigen zeggen nu veel beter wat ze leuk vindt en bij welke organisatie ze zichzelf ziet werken. Op haar huidige opdracht is ze nog lang niet uitgekeken. Ze is immers net begonnen aan een nieuw project. Zo blijft ze de uitdaging voor zichzelf zoeken. 

 

Een tijd terug dacht Sabrina dat projectmatig werken haar het meeste lag. Nu merkt ze dat de stabiliteit van een team, waarmee ze kan sparren haar ook bevalt. Waar ze over twee jaar zal staan, weet Sabrina zelf ook nog niet. Maar, ze ziet zichzelf ooit nog wel een eigen onderneming starten. 

 

Bedankt voor het gezellige gesprek Sabrina!

Scroll naar top