Privacy verklaring doen’r

BO18 B.V, bestaande uit doen’r B.V. en doen’r Noord B.V. (verder: doen’r), detacheert consultants aan opdrachtgevers. Opdrachtgevers zijn bedrijven en instellingen die behoefte hebben aan tijdelijke inhuur van hoogopgeleide doen’rs.

Bij doen’r staat de privacy van alle partijen hoog in het vaandel. De privacy van sollicitanten, medewerkers, klanten, leveranciers en andere geïnteresseerden wordt zeer serieus genomen van.

Alle (persoons)gegevens die doen’r ontvangt, worden zorgvuldig beschermd door middel van naleving van de toepasselijke wet- en regelgeving en de bijbehorende beleidsregels. 

Hoe wij omgaan met de verkregen (persoons)gegevens via de doen’r website of via één van onze social media kanalen, staat beschreven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens
Doen’r bewaart alleen persoonsgegevens die noodzakelijk zijn. Per verwerking verschilt het welke persoonsgegevens worden bewaard via de website of de social media kanalen.

Contact via website
Op de website kun je via een contactformulier contact opnemen. Dan worden de volgende gegevens gevraagd:
* Naam
* Emailadres
* Telefoonnummer
Deze gegevens worden gebruikt om contact op te nemen met degenen die het contactformulier hebben ingevuld en om een reactie te geven.

Sollicitatieprocedure
Op de website staan de vacatures vermeldt. Indien een sollicitant wil solliciteren, worden, met toestemming van de sollicitant, de volgende gegevens verzameld:
* Volledige naam, telefoonnummer en emailadres
* Persoonlijke gegevens in het bijgevoegde CV-bestand
* Antwoorden op vragen in de vorm van een motivatie

Deze gegevens worden gebruikt voor:
* Beoordeling of de sollicitant geschikt is voor de vacature waarop gereageerd is
* Opnemen van contact met de sollicitant
* Aanmaken van een dossier van de sollicitant

In de selectieprocedure wordt beoordeeld of de sollicitant geschikt is voor de vacature. Bij geschiktheid start de procedure waarbij de volgende gegevens verzameld worden om een eventuele overeenkomst op te stellen:
* Naam, adres en woonplaats
* Geboortedatum, geslacht, e-mailadres en telefoonnummer
* CV met opleidingen en werkverleden
* Notities van gesprekken met medewerkers van doen’r

Deze gegevens worden gebruikt voor:
* Beoordeling of kandidaat geschikt is voor de vacature
* Opnemen van contact met de kandidaat
* Aanvullen van het digitale dossier 

Cookies
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Wie werkt met jouw persoonsgegevens?
De persoonsgegevens die sollicitanten en kandidaten delen met doen’r worden alleen gedeeld met medewerkers die de gegevens nodig hebben voor hun werkzaamheden.
De gegevens worden vertrouwelijk behandeld door de medewerkers en worden alleen in Nederland opgeslagen.
Indien doen’r met derden werkt die de persoonsgegevens dienen te verwerken ten behoeve van een dienstverband bij doen’r, wordt een verwerkersovereenkomst afgesloten. Dit zouden leveranciers van opleidingen en trainingen kunnen zijn of leveranciers van screeningen.

Houdbaarheid van jouw persoonsgegevens?
De persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan nodig is voor de doeleinden. De bewaartermijnen worden vastgesteld door middel van de wettelijke verplichtingen en richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens als uitgangspunt.

Bescherming van jouw persoonsgegevens?
De persoonsgegevens zijn toegankelijk voor alleen de medewerkers die de verwerking van persoonsgegevens nodig hebben voor het uitvoeren van hun werkzaamheden. Doen’r beschermt de persoonsgegevens door technische en organisatorische maatregelen.

Social Media Kanalen
Doen’r maakt gebruik van de volgende social media kanalen:
* LinkedIn
* Facebook
* Instagram
Doen’r heeft overigens geen invloed hoe bovenstaande bedrijven omgaan met jouw persoonsgegevens. In de privacy verklaringen van deze bedrijven is hier meer over te lezen.

Jouw rechten, waaronder het recht om bezwaar te maken
Het gaat om jouw persoonsgegevens, dus jij hebt het recht te weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerkt hebben en aan wie we jouw gegevens hebben verstrekt. Als je toestemming hebt gegeven voor het verwerken van jouw persoonsgegevens, heb je natuurlijk ook het recht deze weer in te trekken.

Je mag altijd contact opnemen met hr@doen-r.nl als jij de door ons verwerkte persoonsgegevens wilt inzien, corrigeren, bewerken, beperken of verwijderen. Ook kun je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Je mag ook altijd een elektronische kopie opvragen van jouw persoonsgegevens om die aan een ander bedrijf door te geven.
Als je hiervoor een verzoek indient, verzoeken we je een mail te sturen naar bovenstaande emailadres met daarin een zo duidelijk mogelijke beschrijving op welke persoonsgegevens je verzoek betrekking heeft.
Doen’r zal binnen de wettelijk vereiste termijn op jouw verzoek reageren. Om jouw identiteit te verifiëren bij zo’n verzoek, kunnen wij vragen om jezelf te legitimeren. Een kopie van je legitimatie wordt direct vernietigd nadat we je hebben geïdentificeerd.
Ten slotte heb je altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact
Voor vragen en/of opmerkingen kan contact opgenomen worden met doen’r via info@doen-r.nl.

Scroll naar top