Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Een boekje open doen'r

Een sterk verhaal met een Rotterdams tintje. Benieuwd? Je leest het hier.

Een boekje open doen'r

Lang, lang gelee...

Nee hoor, dat valt mee 😉. doen’r is geboren in 2018. Al hebben we samen ruim 20 jaar ervaring. Ben je klaar voor een sterk verhaal met een Rotterdams tintje? Er wordt in gepleurd en gezeurd. Gedroomd en doorgestoomd. En demoraal van het verhaal? Doen is wat we doen. Daar gaan we!

Kuikentjes

Levi en Marijn– de oprichters van doen’r – vertellen: “We zijn allebei ooit op de administratie gepleurd, met de boodschap: gaat ’t maar gewoon doen. Kuikentjes waren we!Maar na drie maanden buffelenmocht Marijn al de afdeling aansturen. En hij groeide uiteindelijk door naar Operationeel Directeur.

Ook Levi groeide snel door. Naar eigen zeggen heeft hij vooral veel domme dingen gezegd en gedaan: “Zo leer je het snelst! Gewoon beginnen en doen.

In hunglansrijke detachering- en recruitmentcarrière liepen ze echter tegen steeds meer dingen aan…


Frustratie

Zoals Levi het zegt: “Binnen de detachering word je te vaak als nummer gezien. Er is continu gedoe over contracten en gezeur over (te weinig) ervaring. Frustrerend!” Dat moest anders kunnen, dachten Levi en Marijn: Gewoon simpel. Met een focus op de persoon. En een focus op het doen.

Waarom? Daarom!

En zo ontstond het idee voor doen’r: “We wilden starters een kans geven, ongeacht hun achtergrond. We starten simpelweg bij het begin. Laten mensen ervaring opdoen. En zorgen dat we ze goed begeleiden, zodat ze kansen kunnen pakken. En ondertussen vooral veel plezier hebben tijdens het werk en daarbuiten.”

Klinkt goed toch? Ze moesten alleen nog even starten…

Koffie doen

Levi en Marijn: “Wij kennen het belang van een groot netwerk. Zo hebben wij ook contact gehouden. Het bleek dat we allebei hetzelfde idee en dezelfde droom hadden. Dus gingen we even bijpraten met een kop koffie. Het werd tijd om onze krachten te bundelen:op 1 januari 2018 zijn we officieel gestart, op 1 februari 2018 is onze eerste doen’r geplaatst. Zo doen we dat.

En de naam dan?

Zelfs de naam is bijna tegelijk ontstaan. ‘Denkers en doeners’ bedacht Marijn. ‘Doeners’ zei Levi. Die natuurlijk ook goed nadenken over wat ze doen. Tijdens een borrel op Curaçao nog even een Rotterdamse tintje toegevoegd en BAM: doen’r!

Wat we doen? Wij detacheren slimme aanpakkers die zien en doen wat nodig is.

En toen ging het snel..

Van 1 naar 100

“De eerste doen’r startte na een maand en werkt er nog steeds. Nu zijn we in vier jaar al doorgestoomd naar ruim 100 doen’rs. Onze auto s zijn vernieuwd. We zijn verhuisd naar een groter kantoor met uitzicht op Centraal Station Rotterdam. En we hebben een hechte club doen’rs die van borrelen en leuke activiteiten houden. Dus dat doen we dan maar?

Eigen app en academie

Levi en Marijn: “Ontwikkelen is enorm belangrijk voor ons. Blijven groeien, leren, uitproberen. Daarom hebben we de doen’r academie. En we blijven innoveren. Daarom hebben we de doen’r app. Daarmee optimaliseren we al het standaard werk zodat we persoonlijk kunnen blijven. En houden we contact over mooie en leuke ontwikkelingen!

Rode draad

“doen’r is gewoon simpel, zonder gedoe. Gewoon doen, niet afwachten. We selecteren niet op testen en diploma’s, maar gaan voor de echte Rotterdamse mentaliteit. Aanpakkers die het voortouw nemen en lef hebben. Je moet mensen willen helpen. Net als wij.

En wat we ook graag doen? Borrelen, skiën, sporten, feesten, kletsen, appeltaart eten. Maar dat was misschien al duidelijk. 

Flipbook

De doen'r thuisbasis

Levi

Deze directeur van 30 is zelf praktiserend doen’r. Hij houdt niet van ingewikkelde afspraken, wel van duidelijkheid en eerlijkheid. In de avonduren kan hij zichzelf uren verliezen in ouwe lullen muziek. Levi lacht het hardst om kattenfilmpjes waarin deze beestjes niet op hun pootjes terecht komen.

Levi

Marijn

Als econoom heeft deze directeur een stevige basis. Toch komt zijn kracht vooral uit zijn jarenlange ervaring en zijn openheid. Hij wordt daadwerkelijk blij van zijn klanten en zijn mensen. Thuis is Marijn de held van zijn vrouw en kinderen. Vooral als hij na het eten midden in de kamer met hen danst.

Marijn

Doreth

Doreth is onze ‘alles-manager’, dit komt neer op een onmisbare duizendpoot en rots in de branding. Vindt stoelverwarming een van de beste technische uitvindingen. Is verslaafd aan alles met kaas en eet dit het liefst in combinatie met een goed glas wijn.

Doreth

Lisa

Lisa is de merkbewak'r van doen’r! Zij bedenkt, ontwerpt en maakt alle uitingen van doen’r die je online voorbij ziet komen. Kortom: het creatieve geweten van doen’r. Daarnaast is ze dol op het ontdekken van de fijnste restaurants op de mooiste plekken en heeft altijd de nieuwste gadgets in haar bezit.

Lisa

Nadine

Nadine, aanbodmanager bij doen'r. Ze houdt van gezelligheid en dat het liefst samen met een heerlijk glas wijn. Nadine is een spontane en bovenal enthousiaste meid. Ze struint graag door de straten van Rotterdam, om zo de leukste plekken te ontdekken!

Nadine

Whitley

Whitley zorgt er als aannemer voor dat jij aan de slag kan bij doen’r. Opgegroeid in Zeeland, voor haar studie verhuisd naar Utrecht en nu wonend in Delft. Ze heeft groene vingers en gaat het liefst op reis naar een tropische bestemming, waarvan ze er al veel heeft gezien. Een kop soep, glas rode wijn of port met kaas: dat is waar je haar wakker voor kunt maken.

Whitley

Maurits

Sinds 2011 is Maurits werkzaam in de arbeidsbemiddeling en heeft hij vanuit verschillende rollen de branche leren kennen. Op een opdracht, een team coachen, managen en accountmanager: hij deed het allemaal.
Met de Hotelschool als achtergrond komt de horeca-mentaliteit terug in zijn dagelijkse werk, maar ook voor goede gesprekken over eten en drinken. In zijn rol als vraagmanager heeft hij zijn passie gevonden.

Maurits

André

André, één van onze aanbodmanagers is een echte cijfervreter en daarnaast houdt hij zich ook graag bezig met de wereld naast zijn PC scherm. Hij is altijd en overal bereid mensen te helpen om zo het beste uit henzelf te halen. In de avonduren is André vaak in de sporthal te vinden om te volleyballen of volleybal-training te geven, waarbij hij daarna de wedstrijd uitgebreid bespreekt onder genot van een biertje en een bitterbal.

André

Désirée

Integer en bevlogen, dat is aanbodmanager Désirée. Met haar open houding is ze benaderbaar voor iedereen en biedt ze graag een luisterend oor. Maar als Rotterdamse is ze daarnaast niet bang om te zeggen wat ze voelt, ziet of vindt. Reislustig als ze is, hoort ze regelmatig van collega’s: ‘’Ga je nou alweer weg?’’. Ook is ze gek op motorrijden, duiken en hiken. En niet te vergeten, speciaalbier en ABBA.

Désirée

Joëlle

Joëlle is onze vrolijke aannemer. Zij zorgt ervoor dat de doen’r cultuur wordt behouden, door alleen échte doen’rs aan te nemen. Ze heeft op veel plekken in de wereld geleefd, gewerkt en gewoond. Ook is ze breed opgeleid. Tien jaar geleden stond ze namelijk nog les te geven in een gymzaal, heeft ze een studie toerisme afgerond en zo voelt ze zich nu thuis op het doen’r kantoor. Joëlle houdt van mensen (en dieren) in alle soorten en maten, sport en wijn.

Joëlle

Dominique

Dominique, onze aannemer komt altijd direct in actie. Hij is assertief, enorm sociaal en zorgt ervoor dat jij meteen antwoord krijgt op jouw sollicitatie en/of vragen. Hij heeft 9 jaar in het buitenland gewoond en een tijd in de luchtvaart gewerkt, waardoor hij veel verschillende mensen en culturen heeft leren kennen. Door deze ervaring weet hij onmiddellijk wie er tegenover hem zit. Dominique kan zelf moeilijk stilzitten, houdt van wielrennen (om te kijken en te doen), gaat graag op reis en legt dat ook vast in zijn vlogs. Je kan hem ‘s nachts wakker maken voor eten, want hij heeft altijd honger. Niet zo gek ook met zijn 1m90.

Dominique

Rense

Rense is in zijn studententijd gestart als consultant en heeft inmiddels 15 jaar ervaring, waarvan ruim 5 jaar als manager. Hij is een loyaal persoon en zet collega’s altijd op de eerste plek. In het weekend ontpopt hij zich tot ware hobby-kok en kookt hij graag voor vrienden en familie. Daarnaast is hij vaak te vinden in een feestcafé met muziek van Hollandse glorie. Rense is onze manager aanbod en daarmee een luisterend oor voor zowel onze aanbodmanagers als (Junio’r) Consultants. Benader hem voor een gezellig praatje of een goed gesprek over uitdagingen op een opdracht. Hij maakt altijd tijd!  

Rense

Marina

De altijd vrolijke Marina is onze marketingmanager. Met haar creativiteit en haar ervaring op marketinggebied bereikt ze (potentiële) consultants en opdrachtgevers op de net iets andere doen’r manier. De beste ideeën krijgt zij onder de douche. Ze is gevoelig voor sfeer en houdt wel van een grapje. Als haar creatieve brein niet aan hoeft te staan leest ze boeken, schildert ze of luistert ze muziek. En dat het liefst buiten.

Marina

Lara

Lara is een betrokken aannemer die altijd open staat voor een praatje. Na haar opleiding in de meertalige communicatie wilde ze graag échte gesprekken aangaan, het liefst met alles en iedereen, maar vooral met toekomstige doen’rs. Lara is altijd een aanspreekpunt geweest, zowel in haar privéleven als tijdens haar carrière. Ze is een harde werker en wanneer ze met haar kritische blik een verbeterpuntje ziet, maakt ze daar graag werk van. In haar vrije tijd drinkt ze graag een glaasje rode wijn en luistert ze het liefst naar Franstalige muziek. Je kunt haar ook regelmatig in de sportschool vinden.

Lara

Op de koffie met...

Casper Koolmees

Casper Koolmees

Casper is een enthousiaste Junio'r Consultant en altijd in voor gezelligheid. Hij vertelt over zijn opdracht bij de Gemeente Rotterdam, over zijn nieuwe opdracht als data-analist bij Woonzorg en over zijn toekomst bij doen'r!

Meer over Casper Koolmees

Jordy Uittenbroek

Jordy Uittenbroek

Jordy, sinds kort officieel Consultant en al jaren een echte doen'r! Momenteel zit hij op opdracht bij het Landelijke Diensten Centrum van de Rechtspraak (LDCR). Lees snel zijn verhaal!

Meer over Jordy Uittenbroek

Amal Harrachou

Amal Harrachou

De drukke Amal heeft gelukkig nog een gaatje in haar schema. Naast haar werk in de Juridische sector is Amal ook nog fulltime student aan de Tilburg University. Hier volgt zij momenteel een Master Informatiemanagement.

Meer over Amal Harrachou

Sabrina Foe A Man

Sabrina Foe A Man

Sabrina werkt al meer dan twee jaar bij doen’r en is onmisbaar binnen het bedrijf. Tijdens haar eerste project was ze werkzaam bij een gemeente en momenteel bij een luchthavenbeheerder als Project buyer.

Meer over Sabrina Foe A Man

Nadine de Hoog

Nadine de Hoog

Een van de nieuwe aanwinsten, dat is Nadine. Wij spraken met Nadine over haar nieuwe rol, maar ook over haar periode als consultant. Dat ze nu is aangesloten bij het Thuisbasis team, is eigenlijk heel logisch.

Meer over Nadine de Hoog

Christie Barth

Christie Barth

Christie is sinds november 2019 bij doen’r in dienst. Inmiddels heeft ze al meerdere projecten afgerond voor de Gemeente. Ze begint hier op de afdeling Human Resources en houdt zich bezig met service en administratie op het gebied van de externe inhuur.

Meer over Christie Barth

Dudok Appeltaart ook jouw favoriet?

Ja, lekker!

Appeltaart

Volg ons