Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Een boekje open doen'r

Een sterk verhaal met een Rotterdams tintje. Benieuwd? Je leest het hier.

Een boekje open doen'r

Lang, lang gelee...

Nee hoor, dat valt mee. 😉 doen’r is geboren in 2018. Al hebben we samen ruim 20 jaar ervaring. Ben je klaar voor een sterk verhaal met een Rotterdams tintje? Er wordt in gepleurd en gezeurd. Gedroomd en doorgestoomd. En demoraal van het verhaal? Doen is wat we doen. Daar gaan we!

Kuikentjes

Levi en Marijn– de oprichters van doen’r – vertellen: “We zijn allebei ooit op de administratie gepleurd, met de boodschap: gaat ’t maar gewoon doen. Kuikentjes waren we!Maar na drie maanden buffelenmocht Marijn al de afdeling aansturen. En hij groeide uiteindelijk door naar Operationeel Directeur.

Ook Levi groeide snel door. Naar eigen zeggen heeft hij vooral veel domme dingen gezegd en gedaan: “Zo leer je het snelst! Gewoon beginnen en doen.

In hunglansrijke detachering- en recruitmentcarrière liepen ze echter tegen steeds meer dingen aan…

Frustratie

Zoals Levi het zegt: “Binnen de detachering word je te vaak als nummer gezien. Er is continu gedoe over contracten en gezeur over (te weinig) ervaring. Frustrerend!” Dat moest anders kunnen, dachten Levi en Marijn: Gewoon simpel. Met een focus op de persoon. En een focus op het doen.

Waarom? Daarom!

En zo ontstond het idee voor doen’r: “We wilden starters een kans geven, ongeacht hun achtergrond. We starten simpelweg bij het begin. Laten mensen ervaring opdoen. En zorgen dat we ze goed begeleiden, zodat ze kansen kunnen pakken. En ondertussen vooral veel plezier hebben tijdens het werk en daarbuiten.”

Klinkt goed toch? Ze moesten alleen nog even starten…

Koffie doen

Levi en Marijn: “Wij kennen het belang van een groot netwerk. Zo hebben wij ook contact gehouden. Het bleek dat we allebei hetzelfde idee en dezelfde droom hadden. Dus gingen we even bijpraten met een kop koffie. Het werd tijd om onze krachten te bundelen:op 1 januari 2018 zijn we officieel gestart, op 1 februari 2018 is onze eerste doen’r geplaatst. Zo doen we dat.

En de naam dan?

Zelfs de naam is bijna tegelijk ontstaan. ‘Denkers en doeners’ bedacht Marijn. ‘Doeners’ zei Levi. Die natuurlijk ook goed nadenken over wat ze doen. Tijdens een borrel op Curaçao nog even een Rotterdamse tintje toegevoegd en BAM: doen’r!

Wat we doen? Wij detacheren slimme aanpakkers die zien en doen wat nodig is.

En toen ging het snel..

Van 1 naar 100

“De eerste doen’r startte na een maand en werkt er nog steeds. Nu zijn we in vier jaar al doorgestoomd naar ruim 100 doen’rs. Onze auto s zijn vernieuwd. We zijn verhuisd naar een groter kantoor met uitzicht op Centraal Station Rotterdam. En we hebben een hechte club doen’rs die van borrelen en leuke activiteiten houden. Dus dat doen we dan maar?

Eigen app en academie

Levi en Marijn: “Ontwikkelen is enorm belangrijk voor ons. Blijven groeien, leren, uitproberen. Daarom hebben we de doen’r academie. En we blijven innoveren. Daarom hebben we de doen’r app. Daarmee optimaliseren we al het standaard werk zodat we persoonlijk kunnen blijven. En houden we contact over mooie en leuke ontwikkelingen!

Rode draad

“doen’r is gewoon simpel, zonder gedoe. Gewoon doen, niet afwachten. We selecteren niet op testen en diploma’s, maar gaan voor de echte Rotterdamse mentaliteit. Aanpakkers die het voortouw nemen en lef hebben. Je moet mensen willen helpen. Net als wij.

En wat we ook graag doen? Borrelen, skiën, sporten, feesten, kletsen, appeltaart eten. Maar dat was misschien al duidelijk. 

Flipbook

De doen'r thuisbasis

Levi

Deze directeur van 30 is zelf praktiserend doen’r. Hij houdt niet van ingewikkelde afspraken, wel van duidelijkheid en eerlijkheid. In de avonduren kan hij zichzelf uren verliezen in ouwe lullen muziek. Levi lacht het hardst om kattenfilmpjes waarin deze beestjes niet op hun pootjes terecht komen.

Levi

Marijn

Als econoom heeft deze directeur een stevige basis. Toch komt zijn kracht vooral uit zijn jarenlange ervaring en zijn openheid. Hij wordt daadwerkelijk blij van zijn klanten en zijn mensen. Thuis is Marijn de held van zijn vrouw en kinderen. Vooral als hij na het eten midden in de kamer met hen danst.

Marijn

Doreth

Doreth is onze ‘alles-manager’, dit komt neer op een onmisbare duizendpoot en rots in de branding. Vindt stoelverwarming een van de beste technische uitvindingen. Is verslaafd aan alles met kaas en eet dit het liefst in combinatie met een goed glas wijn.

Doreth

Nadine

Nadine, aanbodmanager bij doen'r. Ze houdt van gezelligheid en dat het liefst samen met een heerlijk glas wijn. Nadine is een spontane en bovenal enthousiaste meid. Ze struint graag door de straten van Rotterdam, om zo de leukste plekken te ontdekken!

Nadine

Whitley

Whitley zorgt er als manager aannemen voor dat jij aan de slag kan bij doen’r. Opgegroeid in Zeeland, voor haar studie verhuisd naar Utrecht en nu wonend in Delft. Ze heeft groene vingers en gaat het liefst op reis naar een tropische bestemming, waarvan ze er al veel heeft gezien. Een kop soep, glas rode wijn of port met kaas: dat is waar je haar wakker voor kunt maken.

Whitley

Maurits

Sinds 2011 is Maurits werkzaam in de arbeidsbemiddeling en heeft hij vanuit verschillende rollen de branche leren kennen. Op een opdracht, een team coachen, managen en accountmanager: hij deed het allemaal.
Met de Hotelschool als achtergrond komt de horeca-mentaliteit terug in zijn dagelijkse werk, maar ook voor goede gesprekken over eten en drinken. In zijn rol als vraagmanager heeft hij zijn passie gevonden.

Maurits

André

André, één van onze aanbodmanagers is een echte cijfervreter en daarnaast houdt hij zich ook graag bezig met de wereld naast zijn PC scherm. Hij is altijd en overal bereid mensen te helpen om zo het beste uit henzelf te halen. In de avonduren is André vaak in de sporthal te vinden om te volleyballen of volleybal-training te geven, waarbij hij daarna de wedstrijd uitgebreid bespreekt onder genot van een biertje en een bitterbal.

André

Désirée

Integer en bevlogen, dat is aanbodmanager Désirée. Met haar open houding is ze benaderbaar voor iedereen en biedt ze graag een luisterend oor. Maar als Rotterdamse is ze daarnaast niet bang om te zeggen wat ze voelt, ziet of vindt. Reislustig als ze is, hoort ze regelmatig van collega’s: ‘’Ga je nou alweer weg?’’. Ook is ze gek op motorrijden, duiken en hiken. En niet te vergeten, speciaalbier en ABBA.

Désirée

Joëlle

Joëlle is onze vrolijke groeimanager. Zij zorgt ervoor dat doen’rs blijven groeien. Ze heeft op veel plekken in de wereld geleefd, gewerkt en gewoond. Ook is ze breed opgeleid. Tien jaar geleden stond ze namelijk nog les te geven in een gymzaal, heeft ze een studie toerisme afgerond en zo voelt ze zich nu thuis op het doen’r kantoor. Joëlle houdt van mensen (en dieren) in alle soorten en maten, sport en wijn.

Joëlle

Dominique

Dominique, onze vraagmanager komt altijd direct in actie. Hij is assertief en enorm sociaal. Hij heeft 9 jaar in het buitenland gewoond en een tijd in de luchtvaart gewerkt, waardoor hij veel verschillende mensen en culturen heeft leren kennen. Door deze ervaring weet hij onmiddellijk wie er tegenover hem zit. Dominique kan zelf moeilijk stilzitten, houdt van wielrennen (om te kijken en te doen), gaat graag op reis en legt dat ook vast in zijn vlogs. Je kan hem ‘s nachts wakker maken voor eten, want hij heeft altijd honger. Niet zo gek ook met zijn 1m90.

Dominique

Rense

Rense is in zijn studententijd gestart als consultant en heeft inmiddels 15 jaar ervaring, waarvan ruim 5 jaar als manager. Hij is een loyaal persoon en zet collega’s altijd op de eerste plek. In het weekend ontpopt hij zich tot ware hobby-kok en kookt hij graag voor vrienden en familie. Daarnaast is hij vaak te vinden in een feestcafé met muziek van Hollandse glorie. Rense is onze manager aanbod en daarmee een luisterend oor voor zowel onze aanbodmanagers als (Junio’r) Consultants. 

Rense

Marina

De altijd vrolijke Marina is onze marketingmanager. Met haar creativiteit en haar ervaring op marketinggebied bereikt ze (potentiële) consultants en opdrachtgevers op de net iets andere doen’r manier. De beste ideeën krijgt zij onder de douche. Ze is gevoelig voor sfeer en houdt wel van een grapje. Als haar creatieve brein niet aan hoeft te staan leest ze boeken, schildert ze of luistert ze muziek. En dat het liefst buiten.

Marina

Lara

Lara is een betrokken aannemer die altijd open staat voor een praatje. Na haar opleiding in de meertalige communicatie wilde ze graag échte gesprekken aangaan, het liefst met alles en iedereen, maar vooral met toekomstige doen’rs. Lara is altijd een aanspreekpunt geweest, zowel in haar privéleven als tijdens haar carrière. Ze is een harde werker en wanneer ze met haar kritische blik een verbeterpuntje ziet, maakt ze daar graag werk van. In haar vrije tijd drinkt ze graag een glaasje rode wijn en luistert ze het liefst naar Franstalige muziek.

Lara

Sara

Sara, begonnen als consultant bij doen'r en nu als aanbodmanager verantwoordelijk voor haar eigen team van consultants. Opgegroeid in een klein dorp, maar inmiddels woont ze al een paar jaar - naar eigen zeggen - in de mooiste stad van Nederland, Rotterdam. Hier woont ze samen met haar vriend en twee te schattige katten. Als de zon schijnt is ze op haar best en waagt ze graag een dansje op een (hardcore) festival.

Sara

Annemarije

Deze energieke, zorgzame aanbodmanager is Annemarije. Na 1,5 jaar als consultant te hebben gewerkt groeide ze door naar haar huidige functie. Dat is ook waar ze als aanbodmanager de meeste energie uithaalt: doen'rs begeleiden binnen hun groeipad. Hoewel ze van oorsprong uit Utrecht komt, voelt ze zich helemaal thuis binnen de Rotterdamse directheid. Stilzitten is niet voor haar weggelegd en daarom is ze naast werk vaak te vinden in de crossfit box, met een rugzak de wereld over aan het reizen of geniet ze 'r van om uren in de keuken te staan.

Annemarije

Celine

Dit is Celine, aannemer bij doen'r. "Relax, we doen allemaal maar wat joh"; zo luidt haar levensmotto. Al gaat ze als aannemer natuurlijk secuur op zoek naar de leukste doen'rs. Ze houdt van het rustige leven. Sporten? Dat doen we omdat het 'moet' en gezond is. Haar maak je gelukkig met een goed glas wijn óf een speciaal biertje. Verder is ze erg reislustig.

Celine

Babette

Dit is Babette, Executive Assistent bij doen'r (lees: ondersteuning van Levi en Marijn). In haar vrije tijd vind je haar met een borrel op het terras, de wereld over reizend of helemaal zen op haar yogamat. Je kan haar wakker maken voor gezelligheid en een Aperol Spritz en ze biedt altijd een luisterend oor. Als kind wilde ze graag actrice worden, maar dat is iets anders uitgepakt…

Babette

Amber

Amber is vraagmanager bij doen'r. Ze houdt enorm van reizen, vooral naar Azië. “Mijn droom zou zijn om ooit nog een paar jaar in Shanghai te wonen, om zo mijn Chinees weer een beetje op te krikken.” Je leest het goed; Amber spreekt een aardig woordje Chinees! Verder is ze een gezelligheidsdier. Waar uit zich dit in? Vooral in gezellig eten met vrienden. Wat dit eten precies is, maakt voor haar niet echt uit; alles moet geprobeerd worden!

Amber

Iris

Dit is Iris onze marketeer. Na haar studietijd in Utrecht en in Delft, waarbij ze veel technische kennis heeft opgedaan, besloot ze om toch een andere richting op te gaan. In haar vrije tijd staat ze vaak op en naast het hockeyveld, of loopt ze af en toe een rondje hard. Wil je haar blij maken in de winter? Neem haar dan mee op wintersport. Dat klinkt allemaal ontzettend sportief, maar een goede serie of film wordt ook altijd gewaardeerd. Mocht je dus nog een leuke aanbeveling hebben, dat hoort ze het graag!

Iris

Carmen

Dit is Carmen, een blij ei binnen het marketingteam bij doen’r. Met haar camera slentert ze door het kantoor, altijd op zoek naar het perfecte plaatje om ons verhaal te vertellen. Naast haar werk bij doen’r runt ze ook haar eigen fotografiebedrijf. In haar vrije tijd geniet ze van kleine dingen zoals bakkies doen, familie & vrienden, het strand en een Aperol Spritz. En vakanties? Daar is ze gek op! Het liefst ontsnapt ze zo vaak mogelijk aan de dagelijkse sleur. Kortom, Carmen weet wel hoe ze de juiste balans vindt tussen werk en ontspanning. 

Carmen

Timo

Maak kennis met Aanbodmanager Timo! Deze doorgewinterde consultant heeft in bijna vijf jaar tijd verschillende opdrachten vervuld binnen doen’r. Imiddels vond hij het hoog tijd om zich bij onze thuisbasis aan te sluiten. Met zijn meelevendheid en enthousiasme begeleidt hij nu zijn eigen team van (Junio'r) Consultants. Timo houdt erg van reizen en avontuur, zo heeft hij o.a. samen met zijn vader de Atlantische oceaan overgestoken met een zeilboot… En dat in maar liefst 26 dagen! 

Timo

Jordy

Dit is Jordy! Jordy gaat al een tijdje mee. Zo’n 4 jaar geleden is hij gestart als Junio’r Consultant en sinds 2023 is hij Vraagmanager. Hij zorgt ervoor dat doen’rs toffe opdrachten kunnen doen binnen de publieke sector. Nodig hem vooral uit voor een potje padel als je extra handjes kunt gebruiken of graag aan de slag wil binnen de overheid. 

Jordy

Coco

Ontmoet Coco! Deze vraagmanager staat de hele dag aan. Haar drijfveer? Bij dragen aan de groei van nieuwe consultants door toffe opdrachten te scoren! Sommige mensen vinden het vervelend als de dag met ze gaat lopen, maar Coco wordt hier stiekem best gelukkig van. Nóg gelukkiger wordt ze van zonnige bestemmingen, drankjes op het terras en nieuwe culinaire ervaringen. Dit noemt ze zelf de ingrediënten van haar recept voor geluk

Coco

Op de koffie met...

Cas van Vuure

Cas van Vuure

Dit is Cas. In zijn vrije tijd doet hij het liefst iets gezelligs met vrienden. Naast dat hij graag op het terras zit, volgt hij af en toe ook een lesje roeien of boksen, en traint hij voor de marathon.

Meer over Cas van Vuure

Anne Spee

Anne Spee

Sinds maart 2022 een echte doen’r! Anne zit op haar tweede opdracht en heeft onlangs promotie gemaakt van Junior Consultant naar Consultant. Ze ontwikkelt zich in rap tempo. Goed moment dus om stil te staan bij deze groei en jou als lezer hierin mee te nemen…

Meer over Anne Spee

Annemarije Manshanden

Annemarije Manshanden

Het is dat Annemarije niet tegen bloed kan, anders was Nederland een gepassioneerd dokter rijker. Een gemis voor de zorg, maar een cadeau voor doen’r! Haar levensmotto? ‘Work hard, play hard’! En dat herkennen wij wel bij deze slimme, hardwerkende en gezellige consultant.

Meer over Annemarije Manshanden

Lara Boot

Lara Boot

We spraken met Lara, een toegewijde professional met een achtergrond in meertalige bedrijfscommunicatie. Ze heeft haar weg gevonden in het herkennen en inzetten van talent en weet daarbij haar taalkennis optimaal te benutten, door onder andere consultants te trainen om nóg beter te worden in taal en schriftelijke communicatie.

Meer over Lara Boot

Dudok Appeltaart ook jouw favoriet?

Ja, lekker!

Appeltaart
Volg ons