Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Levi

he doen'r! Ja jiJ!

Wij zijn op zoek naar (Junio'r) Consultants die weten van aanpakken, die zich willen ontwikkelen, die ondernemend zijn en die daarnaast vooral lol willen maken! Herkenbaar? Dan zijn wij misschien wel een match! Bekijk onze vacatures of lees onderaan meer over doen'r. 🥳

lees en solliciteer...

voor jouw droombaan

Bekijk vacatures

Levi

Sfeer proeven

doen'r bestaat uit een jong team vol energie! We investeren in onszelf, en in elkaar. Daarom zien we je ook graag bij onze borrels, feestjes en skireizen. Voor de échte sportievelingen valt hier genoeg te ondernemen. Kruip je liever in de leesstoel? Ook dat kan! Genoeg te doen'r dus.

Hart

 Liefde op het eerste gezicht?

 Ja, ik wil!

Video placeholder

Meer weten over doen'r?

Lang, lang, langgelee... dat valt mee. 😉 doen’r is geboren in 2018. Al hebben we ruim 20 jaar ervaring. Ben je klaar voor een sterk verhaal met een Rotterdams tintje? Er wordt in gepleurd en gezeurd. Gedroomd en doorgestoomd. Moraal van het verhaal? Doen is wat we doen. Daar gaan we!

Lees ons verhaal

Detacheren zoals het hoort

Wij geven slimme starters de kans die ze verdienen. Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag op uitdagende opdrachten bij profit én non-profit organisaties. Dat doe je binnen Financiën, Administratie, HR, Financiële Dienstverlening, Processen & Systemen en Projecten. Wij regelen de gezellige thuisbasis en helpen je (door)groeien! Oftewel: zekerheid terwijl je ontdekt wat bij je past.

Meer doen'r:

561

Hier niet op drukken!

Button
Volg ons