Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
10 voordelen van detacheren!

10 voordelen van detacheren!

  • 09 mei 2022
  • Auteur: Eline & Eva

10 voordelen van detacheren!

Detacheren? Dat is zekerheid terwijl je aan het ontdekken bent. Een vaste thuisbasis terwijl je aan het netwerken bent. Altijd in beweging, nooit een nummer. Dit noemen we ‘Detacheren zoals het hoort’: vanuit een persoonlijke aanpak, gezellige thuisbasis en focus op groei. Wat de 10 grootste voordelen zijn van detacheren bij doen’r voor Junior Consultants? We vertellen je het in deze blog!

Dacht je dat detacheren onpersoonlijk of ingewikkeld is? Dan heb je het goed mis. Bij doen’r doen we niet anders en kunnen we inmiddels wel zeggen dat detacheren voor Junior Consultants dé start van een flitsende carrière is. Dit zijn de voordelen die je bij doen’r hebt:

1. Verschillende opdrachtgevers en afdelingen

Wij werken voor grote bedrijven, kleine bedrijven, voor profit- en non-profitorganisaties. Op het gebied van ondersteuning, projecten en advies. Starters krijgen bij ons een eerlijke kans op een uitdagende plek. Ook als je weinig of geen ervaring hebt, kun je bij doen’r gewoon aan de slag. 

2. Persoonlijke aanpak

Bij doen’r ben je geen nummertje, maar een persoon. Het gaat bij ons namelijk niet om geld, maar om toegevoegde waarde. We zorgen voor de juiste match tussen de doen’r (jij dus), de organisatie én de opdracht. Dit betekent luisteren, doorvragen en doen wat past. We houden in de gaten of iedereen het naar zijn zin heeft. Op kantoor, bij de opdrachtgever én op de dansvloer.

"We houden in de gaten of iedereen het naar zijn zin heeft. Op kantoor, bij de opdrachtgever én op de dansvloer". 

3. Gezellige thuisbasis

We werken hard en ontspannen hard. doen’r is jouw vaste thuisbasis. Werk een dag op kantoor, of kom langs voor een bakkie koffie en een borrel. Daarnaast heb je een vaste aanbodmanager bij wie je altijd terecht kan met vragen, opmerkingen, evaluaties en als je gewoon even een succesmomentje wil delen. De thuisbasis regelt het voor je bent onderdeel van het team.  

4. Dubbel zo veel collega’s

Starten bij doen’r betekent dat je gelijk meer dan 100 collega’s hebt. Denk aan alle andere Junio'r Consultants, je aanbodmanager en de thuisbasis. Mooi meegenomen zijn de collega’s waar je direct mee samenwerkt bij je opdrachtgever. En die van je volgende opdracht. 😉

5. Zek’rheid

Waar je meestal drie contracten krijgt voor je een vast contract krijgt, doen wij dat anders. Bij ons krijg je direct een vast contract. Dit geeft jou zekerheid over je baan en inkomen en daarnaast biedt dit je bijvoorbeeld ook meer mogelijkheden als starter in het dagelijks leven. Geen opdracht? Geen zorgen! Als we nog op zoek zijn naar een opdracht voor je, krijg je gewoon je salaris uitbetaald.

6. Uitbreiden van je netwerk

Met ruim 100 doen’rs en vele opdrachtgevers in verschillende branches, ken jij straks iedereen in de Randstad. “Heb jij het nummer van…, stuur maar een e-mail naar..., ik voeg je toe op LinkedIn!” De ideale springplank voor je carrière en een goed gevuld LinkedIn-profiel.

 "We werken hard en ontspannen hard".

7. Leren in de praktijk

Wie nieuwe dingen wil leren en kansen wil pakken, is bij doen’r aan het juiste adres. Wij leven volgens het motto: een dag niet geleerd, is een dag niet geleefd. We stellen vragen en maken fouten. Dit alles doen we direct in de prakijk. Daarnaast blijven we continu groeien door training en ontwikkeling. Als doen’r – zodat jij elke dag iets nieuws leert – maar ook als team en organisatie. 

8. Dubbel zo veel borrels en plezier

We werken hard, zijn serieus als het moet, maar ontspannen ook hard. Onze borrels zijn eerder regel dan uitzondering. Bereid je maar alvast voor op ontelbare activiteiten en uitjes. Onze laatste activiteit? Een lang weekend skiën in Sölden met alle doen’rs. Plezier en gezelligheid staat bij ons voorop.

9. Een indrukwekkend CV

Wanneer jij een opdracht afrond en/of toe bent aan een nieuwe uitdaging, dan gaan we op zoek naar een nieuwe opdracht. Dan kan het niet anders dan dat je een indrukwekkend CV hebt opgebouwd. Wedden dat andere opdrachtgevers met al die verschillende opdrachten en opgebouwde ervaring om jou staan te springen?

"Bij doen’r bouw je een indrukwekkend CV op."

10. Vrijheid en zelfstandigheid

Als doen’r krijg je veel vrijheid en kun je vanaf dag één gelijk zelfstandig aan de slag. Dat betekent dat je je ideeën mag laten horen, zelf dingen in mag brengen en kansen kan pakken om door te groeien. Pas het daarna direct toe op je opdracht! Hulp nodig? Dan staan wij voor je klaar. Bespreek het met je aanbodmanager of bel iemand van de thuisbasis op. 

Bakkie doen?

Ben jij er na het lezen van deze blog van overtuigd als Junio'r Consultant bij doen’r aan de slag te willen? Kom dan gewoon eens een bakkie doen. Onze aannemers Whitley & Joelle zijn benieuwd naar je! 😊

Wil jij als Junio'r Consultant bij doen’r werken?

Solliciteer direct

Solliciteer nu!

Wat is jouw verhaal?

#delen

Typemachine
Volg ons