Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Groei update: het blok 'ondernemen'.

Groei update: het blok 'ondernemen'.

  • 02 september 2022
  • Auteur: Joëlle

Groei update: het blok 'ondernemen'

Wat gaat de tijd snel. Na het blok ontwikkelen zit nu ook het blok ondernemen erop. Afgelopen januari gingen we van start met het groeiplan. Door middel van de doen'r academie (online), interne- en externe trainingen en extra’s bieden we onze (Junio'r) Consultants de mogelijkheid om aan de slag met zowel zijn/ haar professionele en persoonlijke ontwikkeling. Met de komst van het groeiplan, groeide het trainingsaanbod van 3 naar 20+ trainingen (exclusief alle extra's). 

Afgelopen donderdag 1 september zijn we gestart met het blok  ‘onderscheiden’. Hiermee sluit het blok ‘ondernemen’ officieel af. Gedurende het jaar zijn er drie thema’s: ontwikkelen, ondernemen en onderscheiden. 

Het blok ‘ondernemen’ was een succes. De consultants waren ontzettend enthousiast over de training ‘persoonlijke effectiviteit’ (Dialogue b.v.), de training ‘presenteren’ van Nanou (NailingIt) en van de training Prince2 van Kelly. Ook de inspiratieavond, dit keer georganiseerd door doen’rs Jordy en Mirjam, was weer een succes. 

Omdat doen’r hard groeit, werden zowel de training ‘een sterk intakegesprek’ van Whitley en Nadine en de training Lean Six Sigma van Stefan een extra keer gehouden. Wederom haalde 8 consultants hun Yellow belt. Dit zet onze teller op 24 consultants die dit jaar hun examen gehaald hebben! 

"Wederom haalde 8 consultants hun Yellow belt. Dit zet onze teller op 24 consultants die dit jaar hun examen gehaald hebben!"

Ook voor mij (Eva) als groeimanager was het een leerzame periode. Door de vakantie merkten we dat veelconsultants weg of in vakantiemodus zaten. Dit betekent dat de training ‘HRM’ en de training ‘moeilijke gesprekken’ nog op de planning staan. Samen met manager aanbod Rense gaan we binnenkort het blok evalueren en kijken hoe we het nog beter kunnen doen voor onze consultants.  

Nu staat het blok ‘onderscheiden’ voor de boeg. Een ontzettend tof blok waarbij het draait om onze mentaliteit. Door middel van de trainingen helpen we onze consultants met het (door)ontwikkelen van hun mentaliteit. Wij vallen op door onze mentaliteit en helpen onze consultants dan ook graag om het verschil te maken! 

"Wij vallen op door onze mentaliteit en helpen onze consultants dan ook graag om het verschil te maken!"

Het nieuwe blok belooft weer een succes te worden. Houd onze socials in de gaten voor updates, nieuws en foto’s. 

Benieuwd naar het groeiplan? Of naar de ontwikkeling- en trainingsmogelijkheden? Neem dan contactop met groeimanager Eva!

Groei ook belangrijk voor jou? Start bij doen'r als Junio'r Consultant! 

Vandaag nog! 👏🏻

Wat is jouw verhaal?

#delen

Typemachine
Volg ons